Sprøde Burts Chips

Burts Chips

Burts Chips startede i 1995 i Devon i England med en ambition om at lave verdens bedste kartoffelchips. Efter at have ledt efter de bedste ingredienser og testet chips i 2 år kom de første 3 varianter af håndlavede kartoffelchips på gaden i 1997. De blev hurtigt en succes, og siden da er der føjet mange prisvindende udgaver af den sprøde kartoffel til sortimentet. Fælles for dem alle er, at de laves af de bedste lokalt og bæredygtigt producerede kartofler og krydderier, og at der ikke tilsættes kunstige ingredienser og konserveringsmidler. Alle chips koges i hånden – ikke noget med storindustriel produktion her. Derfor er hver enkelt pose Burts Chips trykt med navnet på den kok, der har kogt chipsene. Den stolthed og kærlighed til håndværket kan smages!

Læs mere på www.burtschips.com3 varianter 20 x 40 g. 125 kr. eks. moms.Sea Salt 40 g 

Den klassiske sprøde kartoffelchip af snittede kartofler kogt i solsikkeolie og krydret med flager af havsalt fra Cornwall i det naturskønne sydvestlige England.

Ingredienser: 

Kartofler, solsikkeolie, Cornish Sea Salt, havsalt.

Allergener:

Ingen.

Egnet til vegetarer, glutenfriSea Salt & Malted Vinegar 40 g 

Nyopgravede kartofler, havsalt og eddike giver denne chip en skarp og salt smag, der passer perfekt til et godt glas øl.

Ingredienser: 

Kartofler, solsikkeolie, sherry eddike pulver, havsalt, malt dextrin, vallepulver, sukker, pulveriseret glucose, naturlige aromaer.

Allergener:

Ingen.

Egnet til vegetarer, GlutenfriSmoked Crispy Bacon 40 g 

Bacon er livets krydderi, mener mange. Danskerne elsker bacon. Men måske overgås vores kærlighed til de sprøde bølger af røget og saltet gris alligevel af englændernes. De laver noget af det ypperligste af slagsen, og heldigvis deler de gerne ud af den gode smag. Derfor kan du nu få Burts håndlavede kartoffelchips med bacon fra frilandssvin, der møffer rundt på grønne marker i det naturskønne Sydengland. Kære englændere – THANK YOU!

Allergener:

Ingen.

IKKE egnet til vegetarer . Glutenfri