Fever Tree Nyhed

Fever-Tree's sortiment af "Premium" naturlige mixerdrinks har startet en ny drinks revolution over hele verden.  

De har ændret kundernes krav og ønsker, sammen med drinksindustriens forståelse for, hvor vigtigt det er at bruge den rigtige mixer og det har også bragt den klassiske Gin & Tonic tilbage på cocktailscenen.

Den prisbelønnede Fever-Tree-serie er lavet med de fineste og mest autentiske naturlige ingredienser til rådighed: subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og - for tonic vand - den højeste kvalitet kinin, fra de oprindelige Chinchona træer (febertræer).

Fever-Tree mixers sælges i glasflasker og har et højt indhold af kulsyre, hvilket giver drinks fine botaniske aromaer og sikrer både friskhed og bobler.

Tænk blot på, at de spiritusbrands,  der er på markedet i dag, der er udviklet og blandet gennem generationer. Indtil nu har den eneste løsning været at drukne dem med mixers af dårlig kvalitet . Fever-Tree blev lanceret for at ændre dette.

Selvfølgelig kan Fever-Tree produkterne også nydes i deres rene form.

 

Vi har 8 varianter i vores sortiment.SODA WATER
Ved at blande blødt kildevand med et højt niveau af kulsyre, vores Spring Soda er perfekt til at bringe ud de bedste varianter af fineste whisky.

FARVE Ren og krystalklart AROMA Som det burde være, vores Spring Soda Vand har ingen aroma. STRUKTUR En silkeagtig glat tekstur skabt ved hjælp af fineste kildevand (som har et lavt indhold mineral) og en høj grad af carbonisering.


INDIAN TONIC WATER
Ved at blande fabelagtige botaniske olier med kildevand og den højeste kvalitet kinin fra Fever Tree i det østlige Congo, har vi skabt en lækker, naturlig, prisvindende tonic med et unikt ren og forfriskende smag og aroma. Designet til at forbedre de allerbedste gin eller vodka.

 

FARVE Pure og krystalklart. AROMA Ren og frisk med en citrus og aromatisk antydning. SMAG En meget blød smag. De subtile og støttende citrus og frugt noter er perfekt afbalanceret med bitterhed naturlig kinin. Eftersmagen er ren med ingen af ​​de sædvanlige smag skabt af kunstige sødestoffer, som anvendes i de fleste andre tonika. STRUKTUR Høj karbonering leverer aroma og smag i en klassisk, forfriskende stil.

 

SICILIEN LEMON TONIC

er vores navn for Bitter Lemon. En af de mest sofistikerede mixere opfundet, har denne lækre drik blevet ignoreret af de store drinks virksomheder i årevis, og mange nu har ingen idé om, hvad det er, eller hvordan man kan drikke det. Ved at blande den højeste kvalitet sicilianske citron olier med vores underskrift kinin fra Congo, har vi restaureret smagen og kvaliteten af ​​denne fantastiske mixer.

FARVE De naturlige citroner skabe en gennemskinnelig væske, der er svagt gul. AROMA En byge af friske citroner hits du som du åbner flasken. SMAG De bløde, subtile og støttende citron noter afbalanceret med bitterhed naturlig kinin at give en forfriskende sprød smag. Eftersmagen er ren med ingen af ​​de sædvanlige cloying mund fornemmelsen af ​​andre bitre citroner. STRUKTUR Høj karbonering leverer aroma og smag i en klassisk forfriskende stil.

 

GINGER BEER

Ved at brygge en blanding af tre slags ingefær fra Nigeria, Cochin og Elfenbenskysten har vi skabt en prisvindende ingefær øl, der er blevet meget rost af gastronomer og kritikere. Perfekt i en Dark & Stormy, Moscow Mule eller blot som en sodavand på egen hånd.

 

FARVE Skyet med naturlig ingefær sediment. Bør vendes, før du åbner AROMA Øjeblikkelig duften af ​​frisk, naturlig ingefær. SMAG En tydelig, frisk ingefær smag dominerer. Det er forfriskende og ren smag uden at være for sød. Når væsken passerer gennem ganen vil ingefær fylde hele munden og efterlader en varme på bagsiden af ​​halsen. STRUKTUR En glat, silkeagtig struktur skabt af champagne bobler og naturlige ingredienser.

 


GINGER ALE

Lavet ved at blande tre naturlige og unikke ingefær olier, der er blevet indkøbt fra hele verden, med blødt kildevand. Så lækker at whisky kendere siger "omsider" her er en ginger ale de kan anbefale.

 

FARVE Klar med en rig gylden farve. AROMA Citrus aroma af frisk ingefær er mærkbar samt andre aromatiske hints. SMAG Et karakteristisk ingefær smag skabt af en blanding af verdens fineste ingefær. Tilføjet citrus noter. Overvældende renere end nogen anden ginger ale skaber en perfekt mixer til mørke spiritus. STRUKTUR En glat, silkeagtig struktur skabt af den perfekte kulsyre.

MEDITERRANEAN TONIC

En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks.

Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet.

Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske vodka tonic, men den er også velegnet til citrus-baseret gin.

REFRECHINGLY LIGHT TONIC

Denne tonic indeholder 46 % færre kalorier end klassisk tonic, men går bestemt ikke på kompromis med smagen af den grund.

Med naturlig kinin, citrusolier og botaniske ingredienser får du en tonic med en skarp og ren smag, der er en anelse mindre sød end Premium Indian Tonic Water.

ELDERFLOWER TONIC

Denne tonic er tilsat håndplukkede hyldeblomster, der giver den bitre kinin og syren fra citrusfrugter blødt og elegant modspil.

Elderflower Tonic Water giver den klassiske Gin Tonic et sommerligt pift og egner sig godt til gin med florale nuancer.