< Tilbage till nyheder

Påskesortiment

Ale no 4 - Refsvindinge

Alk. 5,5% vol.

Ale No 4 er en overgæret lys øl. Den er brygget på bygmalt, hvedemalt, humle og gær. Øllet har en flot gylden farve og en smag af malt med et strejf af lyse frugter.

50 cl. flaske og 20 l. fustage

 

 

Braunstein Økologisk Forårsbryg

Alk.  6,0% vol.

Braunsteins forårsbryg er af øltypen Steam Beer, som opstod i slutningen af 1800-tallet. Det var brygmestre fra Tyskland, der brugte undergær ved højere temperaturer, og derved opfandt en ny øltype. I stedet for at køle med is, køledes ølurten i store pander på taget af bryghuset, hvilket ud- viklede store mængder damp – deraf navnet. Perfekt til frokostbordet!

SMAGS NOTER: Malt, afbalanceret smag med en let sødme, brunt sukker og mørk chokolade.

Er velegnet til steaks, lam, vildt, and, svinekød , grill og til oste- bordet. F.eks. cheddar, Stilton, Gruyere og fåreoste. Serveres ved 8-10 grader.

50 cl. flaske og 20 l. fustage

 

 

Braunstein Økologisk Påske

Alk.  5,6% vol.

Braunstein’s påske er bock øl, som oprindeligt er et munkebryg fra Bayern – mørk gylden brun øl med en blød skumkrone, smag med et strejf af karamel, brun sukker, mørk frugt, med andre ord en øl med en stor ølsmag. Perfekt til påskebordet! Farven er rav med hvidligt skum. En rigtig god og fyldig bockøl med god maltfylde

50 cl. flaske og 20 l. fustage

 

 

Indslev Påskehvede

Alk.  6 % vol.

Da vi skulle brygge denne øl havde vi det gryende, danske forår i tankerne med masser af lys og blomster som erantis og påskelilje. Vi har tilsat ekstra humle, der giver et strejf af blomsterduft og gør øllen en smule mere bitter end vores andre hvedeøl. Påske Hvede er gul som lyst rav og er en frisk frugtig hvedeøl med forårsaroma.

Drik øllen til en god påskefrokost med fjordrejer, asparges og hele det sprøde danske forårskøkken. Eller nyd øllen på den første solrige dag på terrassen eller ved vandet en solrig søndag. En dejlig forfriskende smagsoplevelse fyldt med lys og årstidens stemning. Server øllet kælderkoldt i et rummeligt glas, så aroma og skum kan folde sig ud. Ryst den sidste sjat inden opskænkning.

50 cl. flaske og 20 l. fustage

 

 

KRENKERUP FORÅRSØL

Alk.  6,0% vol.

Forår er boblende forårskådhed og spirende fornemmelser på flaske.

Krenkerup Forår leverer en ægte smag af forår, så du mærker varmen og fornemmer påskeliljerne springe ud. Den kendetegnende, friske smag og den kraftige maltaroma kombineret med øllets smukke rødbrune farve er ikke til at tage fejl af – der ér forår i flasken.

Krenkerup Forår er særlig velegnet til frokostbordet og afbalancerer perfekt smagsoplevelserne ved måltiderne. Smagen er både fyldig og frisk, og denne øl giver lige bollen over å’et til påskebordet. God til smagfulde, klassiske påskeretter, gode oste og en fredfyldt forårsdag i solen.

25 og 50 cl. flaske og 20 l. fustage

 

 

Møn Pollerup Påske

Alk.  5,7% vol.

Med denne påskebryg byder vi foråret velkommen,
en skøn tid hvor hele verden folder sig ud.

Det samme gør vores øl i glasset, en dejlig smagsoplevelse, der passer perfekt til en god frokost med alle de lækre klassiske danske retter.

33 cl., 200 cl. flasker og 20 l. fustage

 

 

 

Nørrebro Forårs Bock

Alk. 7,0% vol.

- En kraftig og fyldig forårsbebuder på 7,0 % alkohol. Brygget i den originale Bock tradition, som også tidligere var udgangspunktet for dansk påskebryg. Undergæret, kobbergylden med en diskret duft af mørk malt og humle. Smagen er rund, sødmefuld med præg af karamel og rosiner. Middel bitterhed og eftersmag.

I 40 cl flasker og 20 l. fustage

 

 

Nørrebro Elderflower Session IPA 

Alk. 5,0% vol.

En let drikkelig, lys session IPA på 5,0 % alkohol med en god portion amerikansk humle tilsat hyldeblomst fra Bornholms Mosteri. Relativ høj bitterhed med en sødme fra hyldeblomsten. Denne øl passer perfekt til lyse retter og som tørstslukker på en dejlig solskinsdag.

 I 33 cl flasker og 20 l. fustage

 

 

Svaneke Påskebryg 

Alk. 5,5% vol.

Piblende og pludrende

Vores Påskebryg er dyb gylden lager med cremet hvid skum og en blid humlebitterhed Duften præges af humle, urter og moden frugt. Noter af malt, frugt, en anelse karamel og diskret restsødme karakteriserer smagen. Behagelige nuancer af humle og fyr hviler i eftersmagen og fuldender en velbalanceret øl. Undergæret. ~ 23 IBU.

Går godt til påskens højtider og danske frokostretter.

 I 50 cl flasker og 20 l. fustage

 

 

Thy ØKO Påskeæg 

Alk. 5,8% vol.

Fuldend den klassiske påskefrokost med Økologisk Påskeæg, som er brygget efter stolte traditioner af de bedste økologiske råvarer. Kombinationen af undergær og rigelige mængder malte giver en fyldig karakter, mens sydtysk humle fornemt afbalancerer maltens sødme med en afstemt bitterhed.

I 33 cl. flasker og 20 l. fustage

 

 

Tuborg Påskebryg

Alk. 5,4% vol.

”Kylle Kylle” er et livligt bryg med god fylde og god balance mellem sødme og bitterhed. I glasset står den ravgylden med flot hvidt skum, og duften er let krydret med blomsternuancer.

I 33 cl flasker, 33 cl. dåse 

Carlsberg har valgt at kun kører Tuborg Påskebryg på engangsfustager (modular) Derfor vil vi ikke kunne tilbyde dem.

 

 

VESTFYEN PÅSKEBRYG

Alk.  5,7% vol.

Her er der tale om gode, vestfynske traditioner. Vestfyen Påskebryg er en sæson øl i eksportklassen, med samme alkoholstyrke som Prins Kristian.
Vestfyen Påskebryg er en mørk øl med en god fylde. En behagelig bitterhed er bibeholdt og medvirker til en god smagsoplevelse.

33 cl. flaske.