< Tilbage till nyheder

Craft Soda

Craft Soda

 

Ny herlig forfriskende dansk sodavand - 100% økologisk naturligvis!

 

 Mikrobrygget i Vedbæk på god gammeldags vis med masser af friske økologiske frugter og krydderurter. Absolut ingen brug af koncentrater, smagsstoffer, farvestoffer, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, citronsyre, ascorbinsyre eller lignende. Fokus på højeste kvalitet samt den gode autentiske og naturlige smagsoplevelse.

 

Nyd dem iskolde … skål!

Der finde også 4 lækre lemonader læs mere her

 

Der er 8 slags  24 x 20 cl til 288,00 kr

 

ELDERFLOWER POWER

Masser af dejlig økologisk hyldeblomst ledsaget af skøn lime samt et strejf af ingefær og basilikum. Smagen af dansk sommer!

 

LEMON LIME BURST

En syrlig og herlig forfriskende eksplosion af citron og lime ledsaget af mynte samt ingefær for ultimativ friskhed. Føelsen af sommer og solskin på flaske.

 

PINK GRAPEFRUIT BLAST

En delikat, sød og afbalanceret symfoni af pink grapefrugt med et diskret pift af mynte og hvid te. En udsædvanlig blid og forfriskende pink grapefrugt med et lækkert tvist.

 

PASSION FRUIT FIESTA

En lækker eksotisk komposition af passionfrugt og appelsin mixet delikat med citronmelisse. En sødmefuld og intens smagsoplevelse for alle inkl. de yngste.

 

RHUBARB RHUMBA

En forfriskende let og harmonisk dans mellem rabarber og pink grapefrugt suppleret med et strejf af mynte. En unik og vidunderlig delikat smagsoplevelse.

 

GINGER GERONIMO

Et intenst og nøje balanceret mix af ingefær og lime piftet op med citrongræs og kaffir lime blade. En vidunderlig læskende og delikat krydret forfriskning.

 

BLOD ORANGE OBSESSION

En skøn og forfriskende symbiose af dejlige modne blodappelsiner fra sicilien komplementeret af hibiscus, rosmarin og timian. En herlig og lettere vanedannende nydelse.

RASPBERRY RHAPSODY

Klar til at blive nydt dejlig iskold en herlig varm sommerdag. Den er lavet på masser koldpressede hindbær og har lige fået et godt strejf af lime, hibiscus, rosmarin og mynte. Herligt at have en RIGTIG ’hindbærbrus i sortimentet