< Tilbage till nyheder

Endnu en nyhed fra Boylan

5 nye amerikanske læskedrikke i sortimentet direkte fra New York.

BOYLAN CREME SODA 

Et hint af valilie ekstrakt, kaffe og Chokolade resultere i den klassisk forfriskende creme soda som man kender den fra USA.

BOYLAN CANE COLA 

Denne cola fra Boylan Bottling Company er en lavet på naturlige ingredienser, som blandt andet rørsukker. Farven er klassisk mørkebrun og kulsyren knitrer når colaen hældes i glasset. Både i duft og smag findes der flere krydrede noter end i en klassisk cola, hvilket gør Boylans Cane Cola til en spændende og dejligt nuanceret smagsoplevelse.

BOYLAN GINGER ALE 

Fin gullig ginger ale fra Boylan Bottling Company. Duften er intens og fyldt med varme ingefærsnoter samt en anelse honning. Nuancerne af ingefær går fint igen i smagen og bliver mødt af en behagelig sødme, der gør denne ginger ale til en sød, rund og krydret nydelse

BOYLAN ORANGE 

Denne appelsinsodavand har en intens orange farve. Både duften og smagen er ligeledes intens med kraftige aromaer af solmodne appelsiner og mandariner. Smagen er mindre sød end en klassisk appelsinsodavand, hvilket gør Boylans Orange til en mere forfriskende og læskende sodavand.

BOYLAN GRAPE