Witamin Well Vitaminvand

Vitamin Wells vitamindrikke er ikke-kulsyreholdig drikkevarer, som indeholder forskellige tilskud af vitaminer samt frugt- og urteekstrakter. Drikken er udelukkende sødet med en lille mængde frugtsukker og indeholder få kalorier sammenlignet med andre læskedrikke og sodavandsprodukter. Drikken er fremstillet og aftappet i Sverige og dermed tilpasset den skandinaviske forbruger, både hvad angår smag, funktion og design. 

Du kan få Vitamin Wells hos Byens Depot i følgende 3 varianter:

AWAKE

HINDBÆR

KOFFEIN+VITAMIN D+B12
+FOLSYRE

MERE VÅGEN END NORMALT

Awake indeholder koffein, som bidrager til øget opmærksomhed og forbedret koncentration. Derudover indeholder Awake vitamin D, B12 og folsyre, der alle bidrager til immunsystemets normale funktion.

Vitamin Well er en lavkalorie-drik uden kulsyre beriget med vitaminer og mineraler. Vi anbefaler desuden en varieret og afbalanceret kost samt at føre en sund og aktiv livsstil.

Højt koffeinindhold (15 mg / 100 ml), hvilket svarer til en kop kaffe per flaske. Anbefales ikke til børn og gravide eller ammende kvinder.

UPGRADE

CITRON/KAKTUS

VITAMIN B6+B12+D
BIOTIN

TAGER DIG TIL DET NÆSTE NIVEAU

Upgrade indeholder B-vitaminerne B6 og B12, der hjælper med at reducere træthed og udmattelse. Den indeholder desuden D-vitamin, som bidrager til en normal muskelfunktion.

Vores vitamindrikke er kun sødet med fruktose. De indeholder 4,2 g fruktose per 100 ml – sammenlign gerne med andre drikkevarer. Vitamin Wells drikkevarer er berigede med vitaminer, men drik dem også for den gode smag. Vi anbefaler desuden en varieret og afbalanceret kost samt at føre en sund og aktiv livsstil.

DEFENCE

CITRUS/HYLDEBLOMST

VITAMIN C + B12

STØTTER IMMUNFORSVARET – MED SMAG AF CITRUS OG HYLDEBLOMST

Defence indeholder bl.a. vitamin C og B12, som bidrager til immunforsvarets funktion. Derudover indeholder den vitamin D og E.

Vitamin Well er en lavkalorie-drik beriget med vitaminer. Den indeholder 4,2 g sukker per 100 ml – sammenlign gerne med andre drikkevarer. Vi anbefaler desuden en varieret og afbalanceret kost samt at føre en sund og aktiv livsstil.

 

En flaske Vitamin Well Defence 500 ml indeholder også følgende:
Hyldebærekstrakt 150 mg
Grøn te-ekstrakt 77,5 mg